Απίστευτη σύγκρουση οχημάτων στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες ή θύματα

Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2021 20:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απίστευτη σύγκρουση οχημάτων στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7:00 μμ της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Σπάρτης.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε όταν δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Λυκούργου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων (Hyundai) επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Λυκούργου -με κατεύθυνση από ΚΤΕΛ προς δικαστήρια- με συνέπεια να εμβολίσει το δεύτερο αυτοκίνητο (Opel) που οδηγούσε ένας άνδρας επί της Κ. Παλαιολόγου, στο ρεύμα από δημοτικό στάδιο προς κόμβο. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι πως το Opel, ευρισκόμενο εκτός ελέγχου, αφού περιστράφηκε αρκετές φορές, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της Παλαιολόγου, καταλήγοντας πάνω στη νησίδα!

Στα δύο οχήματα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ενώ τα δύο ΙΧ υπέστησαν σημαντικές υλικές ζημιές. Από καθαρή τύχη, επίσης, δεν υπήρξε τραυματισμός διερχόμενου πεζού ή επιβαίνοντος άλλου οχήματος, καθώς λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 6:00, η κυκλοφορία ήταν περιορισμένη.

Η Τροχαία Σπάρτης διερευνά τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος.

Πάντως, πολίτες που έχουν γίνει μάρτυρες ανάλογων συμβάντων, τονίζουν στον «Λακωνικό Τύπο» πως παρατηρείται συχνά το φαινόμενο παραβίασης της προτεραιότητας στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα της Σπάρτης και δεν είναι λίγες φορές που έχει υπάρξει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος. Οι ίδιοι θέτουν ως καθοριστικής σημασίας την έναρξη της συζήτησης για την επαναλειτουργία φωτεινών σηματοδοτών (φανάρια), τουλάχιστον σε συγκριμένα σημεία της πόλης.

φωτο: Λακωνικός Τύπος, Σωτ. Ροϊνός

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia