Τα είπαν εφ’ όλης της ύλης υπάλληλοι και στελέχη του Δ. Σπάρτης

Μετά και τη διαμαρτυρία των εργαζομένων

Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα είπαν εφ’ όλης της ύλης υπάλληλοι και στελέχη του Δ. Σπάρτης

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης κι εκπροσώπων του Σωματείου Υπαλλήλων του δήμου έλαβε χώρα την Πέμπτη 4/2 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, κατόπιν επιστολής του Σωματείου Υπαλλήλων και απαντητικής επιστολής του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο προς τη Δημοτική Αρχή, οι εργαζόμενοι εξέφραζαν παράπονα κατά συγκεκριμένων προσώπων στο εσωτερικό του δήμου, για τον τρόπο συμπεριφοράς και μεταχείρισης απέναντί τους.

Έτσι, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του Δ. Σπάρτης και του Σωματείου Υπαλλήλων, «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα καλής συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης για όλα τα θέματα που αφορούν εργαζομένους, δημοτικές υπηρεσίες, Δήμο Σπάρτης και δημότες».

Επίσης, «ο δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Σωματείου για όλα τα θέματα οργανωτικών, λειτουργικών και αναπτυξιακών διαδικασιών και ζήτησε να καταβάλλουν οι εργαζόμενοι κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής».

Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους διευκρινίστηκαν επαρκώς και συμφωνήθηκε η τακτική συνάντηση των δύο πλευρών, ώστε να υπάρχει συνεχής βελτίωση στις σχέσεις μας και στην εξυπηρέτηση των πολιτών!»

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν:
-  Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο δήμαρχος, Πέτρος Δούκας, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Ανάπτυξης, Γεωργία Δεδεδήμου, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων, Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών & Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, Αθανάσιος Καρλαύτης.
-  Εκ μέρους του Σωματείου Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης παρέστησαν: Ο πρόεδρος του Σωματείου, Δημήτρης Κωτσονούρης – Κοκκίνης, η αντιπρόεδρος, Νικολέτα Πλαγάκη, η γραμματέας, Αναστασία Δρίβα, ο ταμίας, Σταύρος Νικολέτος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών