Το Κέντρο Κοινότητας Σπάρτης σε Νεάπολη και Ελαφόνησο

Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2021 12:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Κέντρο Κοινότητας Σπάρτης σε Νεάπολη και Ελαφόνησο

Η κινητή μονάδα του Κέντρου Κοινότητας Σπάρτης, η οποία στελεχώνεται από δυο ψυχολόγους, δυο κοινωνικούς λειτουργούς και έναν οδηγό θα παρέχει τις υπηρεσίες της για τον μήνα Φεβρουάριο στους Δήμους Μονεμβασίας και Ελαφονήσου ως εξής:
- Ελαφόνησος (δημοτικό κατάστημα): 10, 17, και 24 Φεβρουαρίου
- Νεάπολη (ΚΕΠ - πλατεία Ηρώων): 11, 18, 25 Φεβρουαρίου

Στην Κινητή Μονάδα Κέντρου Κοινότητας μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειας τους (ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος) και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Επίσης, παρέχουν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και συμβουλευτικής, καθώς και διοργάνωσης εκδηλώσεων με επιμορφωτικό, ενημερωτικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών