Αποκαθίσταται ο ΧΑΔΑ στη Σπαρτέα Αν. Μάνης

Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 10:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποκαθίσταται ο ΧΑΔΑ στη Σπαρτέα Αν. Μάνης

Σε έργα αποκατάστασης στον Χώρο Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ) στη Σπαρτέα του Δήμου Ανατολικής Μάνης θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς δόθηκε το «πράσινο φως» για τη χρηματοδότησή τους από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Με σχετικό έγγραφο, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, γνωστοποίησε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ότι εγκρίθηκε από την πλευρά του επενδυτικό δάνειο ύψους 1.258.000 ευρώ από το παραπάνω πρόγραμμα για έργα αποκατάστασης συνολικά σε τρεις ΧΑΔΑ της περιφέρειας. 

Στην παραπάνω πίστωση, το 75% (δηλ. 943.500 ευρώ) προέρχεται από την ΕΤΕπ (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων) και το υπόλοιπο 25% (δηλ. 314.500 ευρώ) από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia