Εργασίες στους χώρους φιλοξενίας ζώων συντροφιάς του Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 15:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργασίες στους χώρους φιλοξενίας ζώων συντροφιάς του Δ. Σπάρτης

Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης αδέσποτων ζώων στους δύο χώρους φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δ. Σπάρτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, η οποία επισημαίνει πως οι παρεμβάσεις «θα συνεχισθούν».

Ο Δ. Σπάρτης ευχαριστεί «για την προσφορά των υλικών τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Σπάρτης και την κα Σταματίνα Σταματάκου και άλλους δωρητές που επέμειναν να παραμείνουν ανώνυμοι».

Ακόμα, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» η πράξη «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ και σύντομα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia