Γραφείο ενημέρωσης δανειοληπτών λειτουργεί στη Σπάρτη

Ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση των πολιτών

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 17:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γραφείο ενημέρωσης δανειοληπτών λειτουργεί στη Σπάρτη

Στη Σπάρτη λειτουργεί ένα από τα 50 Κέντρα - Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ/ΓΕΥΔ), όπως ενημερώνει τους πολίτες το Επιμελητήριο Λακωνίας. Το εν λόγω κέντρο στεγάζεται στο Διοικητήριο ΠΕ Λακωνίας (2ο χλμ. ΕΟ Σπάρτης- Γυθείου), ωστόσο λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό η επαφή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά.  

Η διαδικασία προγραμματισμού της (τηλε)συνάντησης των πολιτών με ένα από τα 50 ΚΕΥΔ/ΓΕΥΔ που λειτουργούν στη χώρα, διενεργείται αποκλειστικά έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με την Κεντρική Υπηρεσία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών στο τηλέφωνο  213 212 5730.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia