Παπατσώρη: Επικοινωνία με μια επιστολή

Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2021 12:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παπατσώρη: Επικοινωνία με μια επιστολή

Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λακωνίας, Ελένη Παπατσώρη, απευθύνει τις παρακάτω σκέψεις στους Λάκωνες πολίτες:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Γράφω αυτή την επιστολή για να επικοινωνήσω τις σκέψεις μου μαζί σας. Ας αφυπνιστούμε για να αντιδράσουμε απέναντι στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και δεν είναι μόνο η διάλυση της οικονομίας του συνόλου της κοινωνίας, αλλά το ακόμα χειρότερο, τον απόλυτο έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο καπιταλισμός Αγαπητοί μου, είναι το κυρίαρχο σύστημα εξουσίας, γιατί εύστοχα επένδυσε στο ισχυρότερο στοιχείο της ανθρώπινης φύσης το ‘ΕΝΑ’, το ‘ΕΓΩ’. Να το αφανίσουμε είναι αδύνατο. Έχουμε,  όμως, τη δυνατότητα να το ελέγχουμε το δυνατόν με το νου. Ας ξεκινήσουμε τώρα, με απλές ανέξοδες οικονομικά, κινήσεις – συμπεριφορές, για να βγούμε από τον κύκλο της νοσηρής εσωστρέφειας που εξυπηρετεί τα μέγιστα όσους δίνουν τη κατεύθυνση, για το πώς θα πορευτούμε. Προς όφελος τους βέβαια. Έρχομαι με τη πρόταση:

Ας χαμογελάμε άδολα. Ας πούμε μια ενθαρρυντική κουβέντα. Ας βοηθήσουμε στις πραγματικές ανάγκες, όσο και όπως μπορούμε τον συνάνθρωπο μας. Θα έχουμε κατακτήσει μία ακριβή Νίκη.              

Ευχή να ανταμώσουμε στην πράξη.                      

Σας χαιρετώ.
Ελένη Παπατσώρη
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Λακωνίας»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia