Με δύο φορητούς καρδιογράφους εξοπλίστηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης

Προσφορά της Περιφέρειας

Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2021 15:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με δύο φορητούς καρδιογράφους εξοπλίστηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης

Δύο φορητοί καρδιογράφοι παραδόθηκαν, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου,  εκ μέρους της Περιφέρειας  Πελοποννήσου στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, κατά την επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για θέματα Υγείας Άγγελου Χρονά.

Τον εξοπλισμό παρέλαβε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Εύη Παπαγεωργίου η οποία, αφού εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενημέρωσε διεξοδικά για την κατάσταση του νοσηλευτικού ιδρύματος, για την πορεία του εμβολιασμού, για τις δράσεις που υλοποιούνται αλλά και για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο αντιπεριφερειάρχης και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, συναντήθηκαν επίσης με υγειονομικούς και στελέχη του νοσοκομείου στους οποίους εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους «για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν, όλο αυτό το διάστημα για την προάσπιση της δημόσιας υγείας». Παράλληλα, τους  υποσχέθηκαν ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου «θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών