Ολημερίς καθαρίζουν, το «βράδυ» (κάποιοι) βρομίζουν

Επιχείρηση απομάκρυνσης απορριμμάτων από ΕΟ της Λακωνίας

Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 08:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολημερίς καθαρίζουν, το «βράδυ» (κάποιοι) βρομίζουν

Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας υλοποιούν καθαρισμούς στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού.

Συγκεκριμένα, αυτό το χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται καθαρισμοί ρείθρων και αποκομιδή απορριμμάτων, καθώς και καθαρισμοί τεχνικών έργων απορροής ομβρίων υδάτων στις Εθνικές οδούς Σπάρτης – Γυθείου και Σπάρτης – Σκάλας.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, τόνισε  ότι «καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες να κρατηθούν τα ερείσματα και τα τεχνικά των δρόμων καθαρά, αλλά δυστυχώς παρουσιάζεται το φαινόμενο δρόμοι, από τους οποίους έχουν μαζευτεί τα απορρίμματα, να ξαναγεμίζουν με πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και κάθε είδος σκουπιδιών σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Καταλήγοντας, ο αντιπεριφερειάρχης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην πετούν σκουπίδια διερχόμενοι από το οδικό δίκτυο, γιατί -όπως σημείωσε χαρακτηριστικά- «αφ’ ενός επιβαρύνεται το περιβάλλον και δεσμεύονται σημαντικοί  πόροι της Περιφέρειας για την απορρύπανση, αφ’ ετέρου δημιουργείται μια κάκιστη εικόνα, που προσβάλλει την αισθητική και τον πολιτισμό όλων μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia