«Ναι» από Χαρδαλιά» για ΕΜΑΚ Πελοποννήσου

Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 11:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ναι» από Χαρδαλιά» για ΕΜΑΚ Πελοποννήσου

Τη δημιουργία ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενέκρινε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Το σχετικό αίτημα έθεσε προς τον υφυπουργό ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας  στο πλαίσιο της έκτακτης συντονιστικής σύσκεψης που συγκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11/2 στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με αντικείμενο τον συντονισμό των φορέων για την από κοινού αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Ο περιφερειάρχης εξέθεσε τα στοιχεία που υπαγορεύουν την αναγκαιότητα μιας ΕΜΑΚ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με έδρα στην Τρίπολη, δεσμευόμενος ότι η Περιφέρεια προτίθεται να αναλάβει τη δαπάνη για τον εξοπλισμό της ειδικής αυτής μονάδας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia