Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση εμβολιασμών

Στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης

Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2021 14:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση εμβολιασμών

Το τριήμερο 11 με 13 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση των εμβολιασμών κατά του  κορωνοϊού στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης που φιλοξενούν ηλικιωμένους, χρονίως πάσχοντες και ΑΜΕΑ, από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. 

Ειδικότερα, οι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν σε τροφίμους και προσωπικό στα ιδρύματα «Άγιος Παντελεήμων» στη Μαγούλα Σπάρτης, «Αγία Παρασκευή» στους Μολάους, «Άγιος Αθανάσιος» στη Νεάπολη, «Άγιος Χαράλαμπος» στην Ελίκα, τα οποία μέχρι στιγμής, δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από την πανδημία του  κορωνοϊού.

Κατά τον εμβολιασμό στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, Ηλικιωμένων και Αμέα ο Άγιος Παντελεήμων στη Μαγούλα, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, έλαβε και τη δεύτερη δόση και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Ευστάθιος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών