Μείωση τελών σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

στο Δήμο Ευρώτα

Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 09:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μείωση τελών σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του , ο Δήμος Ευρώτα, αποφάσισε την μείωση δημοτικών τελών σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για το έτος 2021.

Ειδικότερα το μειωμένο τιμολόγιο τελών αφορά τις παρακάτω ομάδες δημοτών:
-άτομα και νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας
-μονογονεϊκές οικογένειες
-τρίτεκντες οικογένειες
-πολύτεκνες οικογένειες
-μακροχρόνια άνεργους
-άτομα με αναπηρία – νοικοκυριά που έχουν τουλάχιστον ένα μέλος με αναπηρία >67%
Όλα τα παραπάνω θα αποδεικνύονται με  αντίστοιχα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την διαδικασία υποβολής αίτησης για ένταξη στο μειωμένο τιμολόγιο στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στον Δήμο Ευρώτα(τηλέφωνα επικοινωνίας : 27350 29037, 27350 29039).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από την 1η Φεβρουαρίου 2021 έως την 26η Φεβρουαρίου 2021.

Σημειώνεται, επίσης, ότι και οι δημότες, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση, χρειάζεται να την επανυποβάλλουν, καθώς θα εξεταστούν τα οικονομικά στοιχεία του τελευταίου οικονομικού έτους.

Τέλος, η εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιείται  κατόπιν ραντεβού κι εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών