Απεβίωσε ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος

Συλλυπητήριο ψήφισμα του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης

Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2021 16:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απεβίωσε ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής της Υγειονομικής Υπηρεσίας Νομού Λακωνίας. Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.

Ο αείμνηστος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1939 στο Καλλιάνι της Γορτυνίας. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές του έδωσε εξετάσεις στην Υγειονομική Σχολή Αθηνών, όπου εισήχθη πρώτος. Διορίστηκε ως πτυχιούχος υγειονομικός υπάλληλος  στην Υγειονομική Υπηρεσία Νομού Λακωνίας κι έφτασε στο βαθμό του διευθυντή με τον οποίο αφυπηρέτησε.

Ήταν παντρεμένος με τη δασκάλα Ευγενία Κούλη (Λαγκάδια Γορτυνίας) και μαζί απέκτησαν τον αγαπημένο  μοναχογιό τους Κώστα, που υπηρετεί στον πυροσβεστικό σταθμό Νεάπολης Βοιών.

Με ψήφισμά του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης εκφράζει ολόψυχα τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αποβιώσαντος μέλους του Παναγιώτη Διαμαντόπουλου. «Ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να σου χαρίσει “Καλό Παράδεισο” αξέχαστε συμπατριώτη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σύνδεσμος.