Έργα 5,5 εκ. ευρώ για τη Λακωνία υπέγραψε ο Π. Νίκας

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη

Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 10:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έργα 5,5 εκ. ευρώ για τη Λακωνία υπέγραψε ο Π. Νίκας

Έξι συμβάσεις έργων στη Λακωνία, συνολικού προϋπολογισμού 5.450.000,00 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου, στη Σπάρτη.

Η υπογραφή των εν λόγω 6 συμβάσεων έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης του περιφερειάρχη στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, όπου είχε συνεργασία με στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας.

Τα εύσημα στον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη και στην ΠΕ Λακωνίας απέδωσε ο Περιφερειάρχης για το σημαντικό έργο που επιτελείται και επίσης στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, που  καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να υλοποιήσει το φιλόδοξο Τεχνικό Πρόγραμμα της Λακωνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης εξήρε κι αυτός με την σειρά του την προσπάθεια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Παναγιώτη Παναγάκη για την καλή συνεργασία.

Συμπλήρωσε δε, ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς που υφιστάμεθα όλοι μας λόγω της υγειονομικής κρίσης, στην ΠΕ Λακωνίας επιτελείται σημαντικό έργο προς όφελος των πολιτών.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις συμβάσεις που υπέγραψε σήμερα στη Σπάρτη ο περιφερειάρχης, αυτές αφορούν τα εξής έργα:
– Αποκατάσταση βλαβών από πλημμύρες στην εθνική οδό 39, όρια νομού Αρκαδίας – Σπάρτη – Γύθειο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
– Τεχνικά έργα στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λακωνίας προϋπολογισμού 600.000 ευρώ
– Συντήρηση τεχνικών έργων όπως συρματοκιβώτια, στηθαία, γεφύρια, καθώς και καθαρισμός της κοίτης του Ευρώτα προϋπολογισμού 850.000 ευρώ.
– Συντήρηση της επαρχιακής οδού 32 Μολάοι – Ελαία και της επαρχιακής οδού 36 Ελαία – Ασωπός – Δαιμονιά προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
– Βελτίωση της βατότητας και συντήρηση του επαρχιακού δρόμου Νεάπολη – Καστανιές προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.
– Συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Λακωνίας προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών