Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας ο Β. Τσιγαρίδης

Μετά τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία

Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 12:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας ο Β. Τσιγαρίδης

Ανανεώθηκε η θητεία του Βασίλη Τσιγαρίδη στο αξίωμα του Αστυνομικού Διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, όπως πιστοποιήθηκε μετά τις τελευταίες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο Μεσσήνιος Β. Τσιγαρίδης προήχθη σε Αστυνομικό Διευθυντή και ανέλαβε επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας τον Ιούλιο του 2019. Από τον Ιούλιο του 2018 έως το καλοκαίρι του 2019 διετέλεσε Υποδιευθυντής στην ίδια Διεύθυνση, μετατιθέμενος από τη Μεσσηνία. Τα προηγούμενα χρόνια της υπηρεσιακής διαδρομής του στην ΕΛΑΣ, ο κ. Τσιγαρίδης είχε επιτελέσει διοικητής σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Στη μέχρι στιγμής θητεία του στη Λακωνία, ο έμπειρος αξιωματικός έχει κληθεί να διαχειριστεί, κυρίως, τον φάκελο παραβατικότητας-εγκληματικότητας και υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο Β. Τσιγαρίδης είναι κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων με αντικείμενο τις στρατηγικές και τις πολιτικές της Εθνικής Ασφάλειας από τη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας, καθώς και Ηθικής Φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ είναι και πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia