Παράδειγμα αλληλεγγύης για 41η φορά στο Καστόρι

Εθελοντές ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος της περιοχής

Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 14:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράδειγμα αλληλεγγύης για 41η φορά στο Καστόρι

Σε συνθήκες αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων και με τον Δήμο Σπάρτης σε «κόκκινο» επίπεδο λόγω κορωνοϊού, την Τετάρτη 10/2 διεξήχθη με επιτυχία η 41η εθελοντική αιμοδοσία στα 25 χρόνια ζωής της Τράπεζας Αίματος Καστορείου.

«Με υποδειγματικό τρόπο  και τηρώντας τα επιβεβλημένα μέτρα προστασίας, οι αιμοδότες μας έδωσαν, για μια ακόμη φορά, παράδειγμα αλληλεγγύης και σεβασμού για τη ζωή των συνανθρώπων μας», αναφέρουν οι οργανωτές της δράσης και προσθέτουν:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές:
• Την Κινητή Ομάδα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σπάρτης και το ακούραστο προσωπικό της
• Την Διευθύντρια του Κ.Υ. Καστορείου και υπεύθυνη του ΕΟΔΥ για τον Δήμο Σπάρτης κ. Σταθούλα Αραχωβίτη, που σταθερά δίνει το παρόν σε αυτό το ραντεβού ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
• Τη νοσηλεύτρια κ. Καντιάνα Οικονομάκη, για την πολύτιμη συμβολή της
• Το Νομικό Πρόσωπο Κοιν. Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης που πάντα μας παραχωρεί την Αίθουσα Π. Μπακή για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας.
• Το Τοπικό Συμβούλιο Καστορείου και τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Λαγανά
• Τέλος τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Δούκα, που μας έκανε την ευχάριστη έκπληξη να τιμήσει με την παρουσία του την Αιμοδοσία».

Καταλήγοντας, η Τράπεζα Αίματος Καστορείου σημειώνει: «Δεν είναι μικρότερης σημασίας τα θερμά μηνύματα  στήριξης και επαίνων που λάβαμε από φίλους και πατριώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Όλα αυτά μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, πιστεύοντας πως ΟΛΟΙ-ΕΣ ΜΑΖΙ  θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια και τούτη τη δυσκολία».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia