Κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε εν μέσω lockdown στην Καλαμάτα

Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες

Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 12:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε εν μέσω lockdown στην Καλαμάτα

Παράνομος οίκος ανοχής λειτουργούσε εν μέσω lockdown 46χρονος ημεδαπός στο κέντρο της Καλαμάτας. Μετά από ειδική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνελήφθησαν τόσο ο ίδιος όσο και δυο γυναίκες βουλγαρικής καταγωγής.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, δεν παραβιάζονταν μόνο οι απαγορεύσεις  περί  κορωνοϊού, αλλά δεν υπήρχαν και οι άδειες δημόσιας υγείας που προβλέπει η νομοθεσία.

Οι αστυνομικοί για να εισέλθουν στον οίκο ανοχής, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έκλεισαν ραντεβού. Το ραντεβού κλείσθηκε για το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με την τιμή να διαμορφώνεται στα 60 ευρώ. 

Γύρω στις 10:00 μμ αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη εισέβαλε σε ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα της οδού Αρτέμιδος στην Καλαμάτα ενώ τον ακολούθησαν συνάδελφοί του και συνέλαβαν επ’αυτοφώρω τον 46χρονο ημεδαπό ως υπεύθυνο λειτουργίας του παράνομου οίκου ανοχής, μια 40χρονη Βουλγάρα που εργαζόταν ως υπάλληλος του χώρου και μια 28χρονη από τη Βουλγαρία που παρείχε υπηρεσίες στους πελάτες. 

Κατασχέθηκε το ποσό των 90 ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα, προφυλακτικά, και 3 σουγιάδες που είχε στην κατοχή του ο 46χρονος.
Παράλληλα, σε όλους επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, στον 46χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και από 300 ευρώ σε κάθε γυναίκα.

Στους τρεις ασκήθηκαν διώξεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα και ορίσθηκε τακτική δικάσιμος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia