Δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε ευπαθείς ομάδες της Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Προσφορά παραγωγών-πωλητών

Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 13:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε ευπαθείς ομάδες της Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Σημαντική ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σπάρτης προσέφερε ο Σύλλογος Παραγωγών – Πωλητών Νομού Λακωνίας (μαναβικής) της Σπάρτης. Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου  για την παροχή προϊόντων, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μέλι και ελιές, τα οποία έφθασαν σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

α τρόφιμα διανεμήθηκαν από τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού δίνοντας προτεραιότητα σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά και σε μονογονεϊκές οικογένειες, ενώ μέρος αυτών παραχωρήθηκε στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, προκειμένου να στηριχθεί το πρόγραμμα  ημερήσιας σίτισης.

Όπως αναφέρει η αντιδήμαρχος Γ. Ζαχαράκη, «η πρωτοβουλία του Κοινωνικού Παντοπωλείου σχετικά με τη διανομή τροφίμων σε συνανθρώπους μας συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού προκειμένου να συμβάλλει στην ανακούφιση οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Με χαρά βλέπουμε ότι οι επιχειρήσεις και οι σύλλογοι της πόλης μας  στηρίζουν τη δομή με δωρεές και για αυτό και πάλι τους ευχαριστούμε θερμά».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών