Δούκας για μετανάστες: «Να παραμείνουν λίγο ακόμα μέχρι να λάβουν ταξιδιωτικά έγγραφα»

Στις 28/2 λήγει η σύμβαση για τη δομή

Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2021 13:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δούκας για μετανάστες: «Να παραμείνουν λίγο ακόμα μέχρι να λάβουν ταξιδιωτικά έγγραφα»

Στο θέμα της δομής φιλοξενίας που στεγάζεται στο πρώην ξενοδοχείο «Sparta Inn» αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως «αν και η σύμβαση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, καταβάλλουμε προσπάθεια, με την αρμόδια Κυβερνητική Γενική Γραμματεία, ώστε σε περίπτωση που δεν έχουν λάβει τα σωστά ταξιδιωτικά τους έγγραφα (σσ οι μετανάστες-πρόσφυγες), να μην εκδιωχθούν και έτσι θεωρηθούν ‘άστεγοι εν μέσω κορωνοϊού, και περάσει η ασήκωτη ευθύνη στους δήμους (δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση σε εμάς), αλλά να παραμείνουν στο “Sparta Inn” λίγες μέρες ακόμα ώστε να τακτοποιηθούν σωστά όλα τα έγγραφά τους!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia