Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε κομμωτήριο στον Δ. Ευρώτα

Για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού - Άλλες 13 κλήσεις την Τετάρτη στον νομό

Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2021 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε κομμωτήριο στον Δ. Ευρώτα

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» για επιχείρηση-κομμωτήριο που βρίσκεται σε περιοχή του Δ. Ευρώτα, καθώς την Τετάρτη 17/2 επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς να τηρείται το προβλεπόμενο βιβλίο ραντεβού, κατά τα ισχύοντα έκτακτα μέτρα.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές της Λακωνίας, καταγράφηκαν 9 παραβάσεις για μετακινήσεις και 4 για μη χρήση μάσκας κι επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα ύψους 300 ευρώ.

Συνολικά, την Τετάρτη 17/2 στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν 36 περιπτώσεις για περιορισμό μετακίνησης και 10 για μάσκα και συναφείς παραβάσεις.

Οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και όλοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την αποφυγή τσουχτερών χρηματικών ποινών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia