Λάκωνες της παράταξης Τατούλη μέμφονται την Περιφερειακή Αρχή

«Πολλ' αψηλά τη στήνεις τη φωλιά»

Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2021 14:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λάκωνες της παράταξης Τατούλη μέμφονται την Περιφερειακή Αρχή

«Βολές» κατά της περιφερειακής αρχής του Παναγιώτη Νίκα εκτοξεύουν οι Λάκωνες περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, ισχυριζόμενοι πως η νυν διοίκηση επιχειρεί να οικειοποιηθεί έργα που είχε θέσει σε τροχιά υλοποίησης η τέως περιφερειακή αρχή.

Σε δήλωσή τους τονίζουν: «Μετά από ενάμιση χρόνο επικοινωνιακών τεχνασμάτων, παλινωδιών και προσπαθειών μεταμφιέσεων η νέα Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να παρουσιάσει έργο οικειοποιούμενη τα έργα που είχαμε δρομολογήσει και εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση τους για να καλύψει το ανύπαρκτο έργο της.

Είναι καιρός να σταματήσει να επιδίδεται σε μικροπολιτικά παιχνίδια και να προσπαθήσει να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της προς τους Λάκωνες.

Το φιλόδοξο έργο και η κάθε φιλοδοξία εμπεριέχει την ομολογία της μίμησης εκείνου με τον οποίο συγκρίνεται.

Είναι γνωστό σε αυτόν τον τόπο το “Ουκ εα με καθεύδειν το του Μιλτιάδου τρόπαιον”».

Την παραπάνω δήλωση υπογράφουν οι: Αδαμαντία Τζανετέα, Ηλίας Κανελλάκης, Χαράλαμπος Σκούρος, Μιχάλης Σταματάκος

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti