Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Σπάρτης σε επιχείρηση για δωρεά τεστ

Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 09:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Σπάρτης σε επιχείρηση για δωρεά τεστ

Μέσω ανακοίνωσής του, το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης «αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρεία Κ. Χατζέλης ΑΕ για την ευγενική χορηγία - δωρεά 400 τεστ αντιγόνων για sars cov 2 – rapid test, άκρως απαραίτητων για την ενίσχυση του έργου του Νοσοκομείου μας στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που διεξάγει, για τη νοσηλεία κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και για τον περιορισμό της διασποράς αυτού».

Όπως σημειώνει το Νοσοκομείο Σπάρτης, «τέτοιου είδους ενέργειες που ξεχειλίζουν από ευαισθησία, εκτός του ότι μας κάνουν υπερήφανους, γιατί τοιουτοτρόπως αναγνωρίζεται από την κοινωνία η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από τη δομή υγείας του νομού μας υπό άκρως αντίξοες συνθήκες.

Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν και άλλοι άξιοι μιμητές, γιατί φρονούμε ότι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών