Επιθεώρηση περιοχών και έργων από τη Δημοτική Αρχή Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Εξελίσσονται οι εργασίες στην «Οικία της Ευρώπης»

Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2021 16:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιθεώρηση περιοχών και έργων από τη Δημοτική Αρχή Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Σε περιοχές του Δ. Σπάρτης περιόδευσαν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στελέχη της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης. Ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Κανακάκο και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σταύρο Περγαντή, επισκέφθηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Γκοριτσάς, Αγ. Αναργύρων (Ζούπαινα), Κεφαλά, Πλατάνας, Σκούρας και Σελλασίας, για συναντήσεις με τους προέδρους των Κοινοτήτων (Γιώργο Φλώρο, Μαρία Καλιαμούρη, Θεοδώρα Δέδε, Κώστα Γερόντζο, Αναστάση Παπαδημητράτο και Παύλο Κούρο), με τους οποίους είχαν εξαιρετική συνεργασία. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν και επιθεωρήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επίσης ο Π. Δούκας, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Δημήτρη Καπονικολό, Χρήστο Κανακάκο και Γεωργία Ζαχαράκη, καθώς και τον σύμβουλο για τα τεχνικά έργα  Ιωάννη Ράλλη, μετέβησαν στο χώρο όπου βρίσκεται το περίφημο ψηφιδωτό ρωμαϊκής εποχής, της λεγόμενης «Οικίας της Ευρώπης», προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρόοδο των εργασιών ανάπλασης - ανάδειξης του εν λόγω χώρου.

Τέλος, με τον αντιδήμαρχο Δ. Καπονικολό και τον σύμβουλο Ι. Ράλλη, ο δήμαρχος Σπάρτης  παρακολούθησε το έργο επικαιροποίησης της καταγραφής των αναγκών για σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού σε διάφορες περιοχές της Σπάρτης, όπως στον Νέο Κόσμο, το κενοτάφιο του Λεωνίδα κ.α..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia