Παραμένει στο Γύθειο το πλοίο που παρουσίασε βλάβη

Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2021 17:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραμένει στο Γύθειο το πλοίο που παρουσίασε βλάβη

Με την άγκυρά του στο λιμάνι του Γυθείου θα συνεχίσει να παραμένει το φορτηγό πλοίο «King2» με σημαία Κομόρες, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε δηλώσει ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης η οποία όπως προέκυψε οφείλεται σε καύσιμα κακής ποιότητας.

Η Λιμενική Αρχή Γυθείου πραγματοποίησε επιθεώρηση στο πλοίο με εξουσιοδοτημένους επιθεωρητές και διαπίστωσε ελλείψεις, ενώ επέβαλε τις ανάλογες κυρώσεις στην εταιρεία του πλοίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου: «Κατόπιν επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Φ/Γ πλοίο “KING 2” σημαίας Κομόρες στο λιμένα Γυθείου, από εξουσιοδοτημένους επιθεωρητές PSC/PARIS MOU, επιβλήθηκε το μέτρο κράτησης (DETENTION) λόγω διαπίστωσης ελλείψεων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του παραρτήματος “Χ” της ΚΟ 2009/16/ΕΚ.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις».

φωτο: githio-click.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών