Θ. Δαβάκης: «Επιτάχυνση των έργων για τη διαχείριση του νερού στη Λακωνία»

Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2021 11:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θ. Δαβάκης: «Επιτάχυνση των έργων για τη διαχείριση του νερού στη Λακωνία»

Σύσκεψη μέσω διαδικτύου αναφορικά με τη διαχείριση των υδάτων στο νομό Λακωνίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου, του κυβερνητικού βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη και του αρμόδιου θεματικού αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκωνα Τζινιέρη.

Στη συζήτηση τέθηκαν τα καίρια ζητήματα των εγγειοβελτιωτικών έργων στη Λακωνία, τα προβλήματα των ΤΟΕΒ καθώς και το γενικότερο θέμα της συνολικής διαχείρισης του νερού με τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Υδάτων Πελοποννήσου.

«Βρήκαμε καλή ανταπόκριση, γνώση των προβλημάτων και διάθεση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Υπάρχει και ένα καλό νέο που ανέφερε ο κ. Τζινιέρης, η έγκρίθηση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου του Αρδευτικού Δικτύου Τρινάσου», δήλωσε μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης ο κ. Δαβάκης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών