Στο ΚΥ Αρεόπολης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 17:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο ΚΥ Αρεόπολης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης επισκέφθηκαν την Τρίτη 2/3 ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννης Καρβέλης.

Μετά την ξενάγησή τους στο εμβολιαστικό κέντρο και σε όλους τους χώρους του Κέντρου Υγείας, συνομίλησαν με όλο το προσωπικό αλλά και με ασθενείς και πολίτες που είχαν προσέλθει σε προγραμματισμένο ραντεβού για εμβολιασμό.

Ακολούθησε η ενημέρωσή τους από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κ. Ανάργυρο Μαριόλη, τόσο για την πορεία των εμβολιασμών, όσο και για την εν γένει λειτουργία και τις προοπτικές του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαριόλης, «η επίσκεψη αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, αλλά και για τους παρευρισκόμενους πολίτες-ασθενείς.

Εκφράστηκε η από κοινού πεποίθηση ότι είμαστε πολύ κοντά στο να νικήσουμε τη μεγάλη υγειονομική μάχη που δίνουμε εδώ και ένα χρόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία τους σε αυτήν την ακριτική γωνιά της χώρας μας, τη Μάνη», ανέφερε ο κ. Μαριόλης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia