Πρόταση για μεταφορά των μεταναστών στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης

Σε διαβούλευση οι αλλοδαποί

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 18:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόταση για μεταφορά των μεταναστών στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης

Νεότερες εξελίξεις υπάρχουν για το θέμα της τύχης των μεταναστών που φιλοξενούνται στη δομή Σπάρτης η οποία φαίνεται πως θα εκκενωθεί απόψε Τετάρτη.

Ενώ οι αλλοδαποί παραμένουν στον χώρο του «Sparta Inn», σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» υπάρχει πρόταση του Δ. Σπάρτης για προσωρινή διαμονή των μεταναστών στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Σπάρτης, μέχρι να ολοκληρωθεί η έκδοση των εγγράφων τους για τη αποχώρησή τους από την πόλη.  

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαβούλευση των εκπροσώπων των μεταναστών στους οποίους επιδείχθηκε ο χώρος του κλειστού και ενημερώνουν τα υπόλοιπα άτομα που φιλοξενούνται στη δομή ώστε να καταλήξουν αν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση. Εφόσον οριστικοποιηθεί το παραπάνω ενδεχόμενο και υπάρξει συμφωνία, οι φιλοξενούμενοι της δομής θα μεταφερθούν με λεωφορείο στις εγκαταστάσεις του κλειστού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia