Επίσκεψη Αραχωβίτη στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

«Προτεραιότητα στον εμβολιασμό για παραγωγικές ηλικίες και επαγγελματίες»

Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2021 13:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη Αραχωβίτη στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για την πορεία των εμβολιασμών και την ανίχνευση κρουσμάτων από τον διευθυντή, ιατρό και μέλος της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων κ. Ανάργυρο Μαριόλη. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει ακόμα με το προσωπικό και τους επισκέπτες του Κέντρου Υγείας.

«Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού και των εργαζομένων στην υγεία, η πορεία των εμβολιασμών είναι μακράν εκτός του χρονοδιαγράμματος που είχε θέσει η Κυβέρνηση. Η παραγωγή των εμβολίων από τις εταιρίες, τις οποίες χρηματοδότησε με σκανδαλωδώς προκλητικούς όρους η Ευρωπαϊκή Ένωση, γίνεται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία, τον τουρισμό και την οικονομία όλης της Ευρώπης», δήλωσε ο βουλευτής μετά το πέρας της συνάντησης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti