Στην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ο προγραμματισμός για τα 200 χρόνια από το 1821

Μετά την παραίτηση Σπυριδάκου

Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2021 13:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ο προγραμματισμός για τα 200 χρόνια από το 1821

Στην αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου ανατέθηκε την  Παρασκευή 5 Μαρτίου, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, η οργάνωση των εκδηλώσεων της Περιφέρειας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Η απόφαση του περιφερειάρχη ελήφθη μετά την παραίτηση της Λάκαινας περιφερειακής συμβούλου Μαργαρίτας Σπυριδάκου από την θέση της ως εντεταλμένης για τις συγκεκριμένες δράσεις, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή από τον περιφερειάρχη. Στην επιστολή παραίτησής της προς τον Π. Νίκα, η αντιπεριφερειάρχης επικαλέστηκε διάσταση απόψεων σχετικά με το θεσμικό της ρόλο στη διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia