Νέα αυτοψία στο αεροδρόμιο Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Καταρτίζεται έκθεση για τη σύνταξη μελέτης

Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2021 16:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα αυτοψία στο αεροδρόμιο Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή Σπάρτης, για την λειτουργία του αεροδρομίου Σπάρτης, τεχνικό κλιμάκιο της Αναπτυξιακής «Πάρνων» επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Πυρί.

Σε συνεργασία με τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου σε θέματα τεχνικών έργων, μελετών και δόμησης κ. Ιωάννη Ράλλη και τον μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δ. Σπάρτης, τα μέλη του κλιμακίου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο του αεροδρομίου, προκειμένου να υποβάλλουν, τις επόμενες ημέρες, σχετική έκθεση για τη σύνταξη σχετικής μελέτης και τον προϋπολογισμό των έργων που απαιτούνται, κατόπιν των οδηγιών που δόθηκαν από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia