Φυτικά δερμοκαλλυντικά «made in Sparta»

Σύνδεσμο για την προώθηση παραδοσιακών σκευασμάτων δρομολογεί ο Δ. Σπάρτης

Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2021 17:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φυτικά δερμοκαλλυντικά «made in Sparta»

Σε ένα εγχείρημα τόνωσης της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής δραστηριότητας, ο Δ. Σπάρτης επιταχύνει τη δημιουργία συνδέσμου με την ονομασία «Sparta Natural Pharma  Cosmetics Cluster», υπό την αιγίδα του Δήμου και της Αναπτυξιακής Σπάρτης και Ευρώτα, που θα συνδέσει μεταξύ τους (network) όσες και όσους ασχολούνται με τους τομείς των φυσικών αλοιφών και καλλυντικών.

Όπως αναφέρει ο Δ. Σπάρτης, «στοχεύουμε στη σύνδεση των μελών του νέου συνδέσμου με πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις, στην αξιοποίηση του brand name “Made in Sparta”, του e-marketing, στη διευκόλυνση της πρόσβασης στις αγορές και στη διεύρυνση της πελατείας τους, αλλά και στη διοργάνωση στη Σπάρτη διεθνούς συμποσίου και webinars  με θέμα “Natural Dermo-Cosmetics”».

Ακόμα, σημειώνεται πως «θα προσπαθήσουμε να συνδέσουμε τα παραδοσιακά προϊόντα και τις αλοιφές που χρησιμοποιούνται από τους ντόπιους εδώ και πολλές δεκαετίες από βαλσαμόχορτο, αχιλεία/αφροξυλιά, τσουκνίδα, λυγαριά (agnus-castus), ρίγανη κλπ., με τις αλοιφές που χρησιμοποιούσαν για τα τραύματα οι αρχαίοι Σπαρτιάτες στρατιώτες».

Την τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα μέλη της τετραμελούς προσωρινής διοικούσας επιτροπής του παραπάνω συνδέσμου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia