Τι άλλο θα ακούσουμε;

Τρίτη, 06 Απρίλιος 2021 13:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι άλλο θα ακούσουμε;

 Ένα αλλοπρόσαλλο περιστατικό διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες στην πόλη της Σπάρτης. Νεαρή κοπέλα κατά τις απογευματινές ώρες, στην καθιερωμένη βόλτα του σκύλου της, σταμάτησε πλησίον θάμνου, όπου ο σκύλος….  προχώρησε στην ικανοποίηση της φυσικής του ανάγκης.

Τότε, ένας κύριος άρχισε να φωνάζει στην κοπέλα, λέγοντάς της πως, «απαγορεύεται ο σκύλος σου να χρησιμοποιεί το θάμνο για να κάνει την ανάγκη του». Η κοπέλα, εξήγησε ευγενικά στον κύριο, πως κανένας νόμος δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο και συνέχισε τη βόλτα με το σκύλο της.

Ο «φωνακλάς» κύριος όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό. Πλησίασε με θράσος την κοπέλα σε απόσταση αναπνοής – δίχως να φοράει μάσκα-, ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του, δίχως ευτυχώς να κατεβάσει το εσώρουχό του και κουνώντας επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα, φωνάζοντάς της πως «αν σε κατουρήσω εγώ εδώ, είναι ή δεν είναι νόμιμο»;

Η κοπέλα έντρομη τράπηκε σε φυγή ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, δυστυχώς δεν επενέβησαν ώστε να σταματήσουν τον τραμπουκισμό που υφίστατο εκείνη την ώρα η νεαρή.
Το περιστατικό έλαβε χώρα, σε κοινόχρηστο μέρος της Σπάρτης, όπου μαζεύονται μικρά παιδιά και οικογένειες. 

Και αναρωτιέμαι, έχουμε τόσο συνηθίσει σε ωμές κατάπτυστες συμπεριφορές που η συγκεκριμένη μορφή προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας δεν προβλημάτισε κανέναν από τους αυτόπτες μάρτυρες, ώστε να τους παρακινήσει να επέμβουν;

Αν ναι, τότε μπορείς να το πεις και πρόβλημα!

Α.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland