Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γερακίου ο Νεοκλής Κρητικός (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 11:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γερακίου ο Νεοκλής Κρητικός (ΦΩΤΟ)

Τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γερακίου επισκέφτηκε την Κυριακή 4/4  ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Γιώργος Χρηστάκης, η γραμματέας Μαρία Πήλιουρα, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Νικίας, το μέλος Μαργαρίτα Βαρελά, ενώ παρευρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτης Αγγελέτος, καθώς και άλλα μέλη του συνεταιρισμού. 

«Είχα τη χαρά να συναντήσω από κοντά το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γερακίου και να συζητήσω μαζί τους για τις εξελίξεις στο θέμα των δασικών χαρτών και σε αυτό της ΠΟΠ ελιάς Καλαμάτας», δήλωσε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Τους ενημέρωσα σχετικά με  την πρόθεση της Κυβέρνησης να δώσει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να κατοχυρώσουν το τεκμήριο κυριότητας και να διασφαλίσουν έτσι την περιουσία τους.

Σημαντική εξέλιξη σε αυτό παίζει επίσης η αλλαγή του ποσοστού της πύκνωσης των φρυγάνων και των ασπαλάθων, ποσοστό το οποίο καθορίζει και το αν μία έκταση είναι δασώδης η μη δασώδης».

Σχετικά με την ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας, ο Νεοκλής Κρητικός επεσήμανε πως «τους ανέφερα εκ νέου την πάγια θέση μου ότι θα πρέπει να βρεθεί μία λύση δίκαιη για όλους, η οποία θα δημιουργήσει εξωστρέφεια του προϊόντος προς τις διεθνείς αγορές και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική ενίσχυση και θωράκιση των ελαιοπαραγωγών.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επικοινωνία και σε συνεργασία για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προχωράμε όλοι μαζί!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia