Αποφάσεις της Περιφέρειας για έργα στη Λακωνία

Τι ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 13:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποφάσεις της Περιφέρειας για έργα στη Λακωνία

Αποφάσεις για έργα σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, αλλά και ειδικά για τη Λακωνία, έλαβε την Τρίτη (6/4) η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης, η Επιτροπή αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

- Την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠ. ΟΔΟΥ 33 ΜΟΛΑΟΙ – ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ – ΠΛΥΤΡΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠ. ΟΔΟΥ 34 ΒΕΛΙΕΣ – ΔΑΙΜΟΝΙΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ», προϋπολογισμού  700.000 €

- Τη δημοπράτηση του έργου: «ΜΕΤΡΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ», προϋπολογισμού: 2.500.000,00 €.

- Επίσης, τη δημοπράτηση του σημαντικού έργου, για το Εθνικό και Επαρχιακό  οδικό δίκτυο ολόκληρης της Πελοποννήσου, που αφορά στη παροχή υπηρεσιών για την «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΜΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΣΕΑ) ΜΕ 12ΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 8.931.799,83 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).

«Η προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αναβάθμιση υποδομών και εμβληματικών περιοχών του τόπου μας συνεχίζεται», δήλωσε ο κ. Βερούτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia