Αναβαθμίζονται οι αθλητικές υποδομές του Δ. Σπάρτης

Έργα σε Σπάρτη και Καστόρι ύψους 850.000 ευρώ εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος II»

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 19:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβαθμίζονται οι αθλητικές υποδομές του Δ. Σπάρτης

Στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» εντάχθηκαν τα «Έργα και προμήθειες για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα. «Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι ευοδώθηκε μια μακροχρόνια διετής προσπάθεια ενός σημαντικού έργου του Δήμου μας», δήλωσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων & Ανάπτυξης, Γεωργία Δεδεδήμου.

Η πράξη αφορά δύο κύρια υποέργα:

- Υποέργο 1: «Προμήθεια κινητού στεγάστρου Ματάλειου Δημοτικού κολυμβητήριου Σπάρτης» προϋπολογισμού 550.000 ευρώ,

- Υποέργο 2: «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Σπάρτης» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, το οποίο προβλέπει: α) ανακατασκευή του στίβου του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης και β) κατασκευή νέου εξωτερικού γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου (5Χ5) στον χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων Καστορείου.

Η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος IΙ» θα ανέρχεται σε 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Γ. Δεδεδήμου, «η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου αποσκοπεί τόσο στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην περιοχή του Δήμου Σπάρτης και τη διεύρυνση της χρήσης αυτών, εξυπηρετώντας έτσι τις αυξανόμενες ανάγκες για ελεύθερη και οργανωμένη άθληση των κατοίκων και ιδιαίτερα των νέων, όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού της περιοχής μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia