Συγκέντρωση ειδών για τους νοσηλευόμενους του Νοσοκομείου Σπάρτης

Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2021 12:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκέντρωση ειδών για τους νοσηλευόμενους του Νοσοκομείου Σπάρτης

Σε συγκέντρωση ειδών ιματισμού, που θα διατεθούν στους νοσηλευόμενους του Νοσοκομείου Σπάρτης, προχωρά ο Σύλλογος Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης «Ιωάννη & Αικατερίνης Γρηγορίου». Συγκεκριμένα, καλεί τα μέλη και τους φίλους του να προσφέρουν νυχτικά και πιτζάμες σε απλά σχέδια και χρώματα και σε καλή κατάσταση, κατάλληλα για νοσοκομειακή χρήση για όλες τις ηλικίες. Η παράδοση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιείται στην αυλή της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου & Χαμαρέτου).

Όλα τα είδη θα δοθούν σε ανθρώπους που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και τα έχουν ανάγκη. Η διαχείριση του ιματισμού θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Οι ώρες που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα παραπάνω είδη στην Πνευματική Εστία είναι: Μ. Δευτέρα από τις 6:00 έως τις 8:00 μμ και Μ. Τρίτη από τις 10:00 πμ έως τη 1:00 μμ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland