Πρόεδρος ακαδημίας ιατρικής μετεκπαίδευσης ο Π. Σκανδαλάκης

Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2021 16:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόεδρος ακαδημίας ιατρικής μετεκπαίδευσης ο Π. Σκανδαλάκης

Το HEAL (HealthCare Education and Advanced Learning) Academy αποτελεί το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη κέντρο μετεκπαίδευσης που απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές και γενικότερα επαγγελματίες υγείας. Αποστολή για τη νεοσύστατη «ακαδημία» είναι η ευρεία ανάδειξη και μετάδοση της υψηλής επιστημονικής γνώσης, της εξειδικευμένης εμπειρίας, των καινοτόμων ιατρικών επιτευγμάτων και των υπερσύγχρονων πρακτικών που εφαρμόζονται από τους ιατρούς και το προσωπικό στα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG προς κάθε επαγγελματία υγείας.

Το ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό έργο του HEAL Academy αναλαμβάνει μια ομάδα υψηλού επιστημονικού και ακαδημαϊκού κύρους, πρόεδρος-συντονιστής της οποίας τέθηκε ο Λάκωνας Καθηγητής Ιατρικής κ. Παναγιώτης (Τάκης) Σκανδαλάκης.

Σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής Λακωνίας και υφυπουργός Εξωτερικών, ο οποίος είναι και επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), ανέφερε: «Μεγάλη η τιμή, αλλά και μεγάλη η ευθύνη να αναλάβω πρόεδρος του HEAL. Η  HHG  δημιούργησε το HEAL Academy που αποτελεί κέντρο μετεκπαίδευσης που απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές και γενικότερα επαγγελματίες υγείας.

Φιλοδοξία του HEAL Academy είναι να πρωταγωνιστήσει στην εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση, έρευνα και προαγωγή επιστημονικού έργου στην ιατρική, τη νοσηλευτική  και όλες τις επιστήμες υγείας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland