Παλλακωνική 24ωρη απεργία στις 6 Μαΐου

Από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας

Τρίτη, 27 Απρίλιος 2021 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παλλακωνική 24ωρη απεργία στις 6 Μαΐου

Με ομόφωνη απόφασή του, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο (ΕΚ) Λακωνίας κηρύσσει 24ώρη Παλλακωνική απεργία την Πέμπτη 6 Μαΐου, «ενάντια στο υπό κατάθεση εργασιακό νομοσχέδιο που οδηγεί τους εργαζόμενους στην δουλεία και απώλεια εισοδημάτων, δουλεύοντας υπερωριακά χωρίς προσαύξηση και κατάργηση του 8ωρου», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Το ΕΚ Λακωνίας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν σε απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Εργατικού Κέντρου (Αγ. Νίκωνος 124, Σπάρτη) την Πέμπτη 6/5 και ώρα 10:30΄ πμ, τηρουμένων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας για τον κορωνοϊό.

«1η Μαΐου: Ημέρα Μνήμης, Τιμής και Αγώνων. Η Πρωτομαγιά, μια ημέρα ορόσημο για τον κόσμο της εργασίας και την κοινωνία των πολιτών, μας υπενθυμίζει με εμφατικό τρόπο πως όλα κατακτήθηκαν και τίποτε δεν μας χαρίστηκε», σημειώνει το ΕΚ Λακωνίας.

Στην 24ωρη Παλλακωνική απεργία θα δώσουν το «παρών», μεταξύ άλλων, το Σωματείο Οικοδόμων Σπάρτης και ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λακωνίας, που καλούν τα μέλη τους να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland