Πυρκαγιά μαίνεται κοντά στην Κοκκάλα Λακωνίας

Ξέσπασε το απόγευμα της Μ.Τετάρτης
Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 23:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πυρκαγιά μαίνεται κοντά στην Κοκκάλα Λακωνίας
Φωτιά ξέσπασε στις 6.30 περίπου το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ των οικισμών Νύμφι και Κοκκάλα Δήμου Ανατολικής Μάνης.
 
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ενίσχυσαν την ένταση της πυρκαγιάς, η οποία πιθανολογείται ότι εκδηλώθηκε εξαιτίας κεραυνού.
 
Μέχρι και αυτή την ώρα, 11.30 το βράδυ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με επικεφαλής τον διοικητή ΠΥ Λακωνίας Γ. Αλικάκο, επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στην επιχείρηση συνδράμουν 4 υδροφόρα οχήματα και 3 πεζοπόρα τμήματα από Λακωνία και Αρκαδία.
 
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, μακριά από κατοικημένες περιοχές, ωστόσο σε κίνδυνο βρίσκονται ορισμένες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
 
 
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland