Είκοσι συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Τα αποτελέσματα επιχείρησης σε όλη την Περιφέρεια

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Είκοσι συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/5, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 1.390 άτομα, εκ των οποίων τα 991 ήταν Έλληνες και 399 αλλοδαποί, καθώς και σε 1.015 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 170 άτομα, από τα οποία 104 ήταν Έλληνες και 66 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 128 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 20 άτομα κι ειδικότερα: Δύο Έλληνες για ναρκωτικά, ένας Έλληνας για καταδικαστικό έγγραφο, πέντε Έλληνες κι ένας αλλοδαπός  για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κι έντεκα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας βεβαιώθηκαν συνολικά 304  παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: 1 σουγιάς, 89 μέτρα καλώδιο και μικροποσότητα κάνναβης στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης και 20 δενδρύλλια κάνναβης στην Κορινθία, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 7,92 γραμμαρίων στη Λακωνία, καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης, ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης συνολικού βάρους 5,3 και 7,4 γραμμαρίων και 12 φυτά κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland