Αρνητικά στο σύνολό τους τα rapid test στην Π.Ε. Λακωνίας

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 13:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρνητικά στο σύνολό τους τα rapid test στην Π.Ε. Λακωνίας

Με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 12 Μαΐου στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, rapid test για την ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων της Covid-19. Με τον συντονισμό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 99 τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά. 

Τα εν λόγω τεστ διενεργήθηκαν, σε υπαλλήλους τόσο της Π.Ε. Λακωνίας, όσο και του Δήμου Σπάρτης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και του ΚΕΣΥ Λακωνίας, οι υπηρεσίες των οποίων φιλοξενούνται στο κτήριο του Διοικητηρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης, που υποβλήθηκε και ο ίδιος σε δειγματοληπτικό τεστ, αφού ευχαρίστησε την κ. Σταθούλα Αραχωβίτη, υπεύθυνη συντονίστρια της Κινητής Ομάδας Υγείας Σπάρτης, καθώς και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της Π.Ε. Λακωνίας, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας σαφώς προκαλεί σε όλους μας αισιοδοξία, αλλά δεν σηματοδοτεί και τη λήξη της πανδημίας. Αντιθέτως, θα πρέπει να μας κρατά σε συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση. Συνεπώς, είναι επιβεβλημένη η ανάγκη τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από την εξάπλωση της νόσου Covid-19. Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση θέτοντας την ασφάλεια των εργαζομένων και του συναλλασσόμενου κοινού ως άμεση προτεραιότητα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland