Ολοκλήρωση και επέκταση του δικτύου αποχέτευσης Νεάπολης

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 14:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκλήρωση και επέκταση του δικτύου αποχέτευσης Νεάπολης

Εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», η δημοπράτηση του έργου «Ολοκλήρωση και επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της Κοινότητας Νεάπολης» με συνολικό προϋπολογισμό 750.000 ευρώ.

Η πράξη αφορά στην επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στις περιοχές Οικονομιάνικα, Αυλόσπηλο, Λιμανάκι, Ψαφάκι, Βροντά, Λούτσα και Βαρκά, αντίστοιχα του οικισμού Νεάπολης, σε προσφάτως διανοιγμένες οδούς, καθώς και στις επεκτάσεις του Σχεδίου Πόλης σε μήκος 3.170 μ. Επιπλέον, προβλέπεται η κατασκευή ενός αντλιοστασίου για τη συλλογή και την προώθηση των λυμάτων στη μονάδα επεξεργασίας, καθώς και τοποθέτηση 180 αναμονών ιδιωτικών συνδέσεων για τη σύνδεση των κατοικιών με τους νέους αγωγούς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti