Απεργούν κατά του εργασιακού και στη Λακωνία

Συγκέντρωση στο ΕΚ Λακωνίας

Τετάρτη, 09 Ιούνιος 2021 17:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απεργούν κατά του εργασιακού και στη Λακωνία

Σε απεργιακούς ρυθμούς κινείται την Πέμπτη (10/6) η χώρα, καθώς δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κατεβάζουν «ρολά». Της 24ωρη πανελλαδικής κινητοποίησης εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας, το Νομαρχιακό Τμήμα Λακωνίας της ΑΔΕΔΥ οργανώνει απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας στη Σπάρτη.

Μεταξύ άλλων, συμμετοχή στη σημερινή απεργία έχουν δηλώσει το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας, η ΕΛΜΕ Λακωνίας, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας και η Διοικούσα Επιτροπή του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Δ. Σπάρτης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνίας, η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti