Συνεδριάζει το ΔΣ του Δ. Μονεμβασίας

Στις 23/6

Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2021 17:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεδριάζει το ΔΣ του Δ. Μονεμβασίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 6:00 μμ το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μονεμβασίας μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
- «Περί έγκρισης ή μη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ), Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε.) Βοιών, Λακωνίας, σύμφωνα με τη ρητή δέσμευση των όρων και προϋποθέσεων που περιλαμβάνονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση «Έγκρισης της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας» (ΑΔΑ: ΩΔΒΗ4653Π8- 1ΗΩ)» (μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης).
- Περί αποδοχής των όρων λήψης επενδυτικού δανείου για την εκτέλεση του έργου «Επανάχρηση – αξιοποίηση Τουριστικού Περιπτέρου  στην Κοινότητα Μονεμβασίας». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κων. Μαυρομιχάλης.
- Περί αποδοχής όρων για τη λήψη επενδυτικού  δανείου για την εκτέλεση έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και τοποθέτηση φωτιστικών στην Κοινότητα Μονεμβασίας» Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κων. Μαυρομιχάλης.
- Περί Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021, τροποποίησης τεχν. προγράμματος έργων. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κων. Μαυρομιχάλης.
- Περί Γνωμοδότησης σχετικά με την ίδρυση παραρτήματος του 2/θ νηπιαγωγείου Μονεμβασίας στον Άγιο Ιωάννη Μονεμβασίας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Στ. Χριστάκος.
- Περί μίσθωσης ελεύθερου χώρου στην Κοινότητα Μεταμόρφωσης. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κων. Μαυρομιχάλης. 

Παρακολουθήστε τη συνεδρίαση, πατώντας εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland