Επιδρομή της ΕΛΑΣ με 22 συλλήψεις στη Λακωνία

Χειροπέδες σε 136 άτομα σε όλη την Πελοπόννησο

Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2021 16:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιδρομή της ΕΛΑΣ με 22 συλλήψεις στη Λακωνία

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/6 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 1.561 άτομα, εκ των οποίων τα 1.191 ήταν ημεδαποί και 370 αλλοδαποί, καθώς και σε 1.135 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 167 άτομα, από τα οποία 105 ήταν ημεδαποί και 62 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 136 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα κι ειδικότερα: Τέσσερις ημεδαποί κι ένας  αλλοδαπός για ναρκωτικά, ένας ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, τρείς ημεδαποί και δύο αλλοδαποί για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κι έντεκα αλλοδαποί  οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπλέον, στους ελέγχους που έγιναν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 345 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: ποσότητες κάνναβης 5,62 γραμμαρίων κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, 7 ναρκωτικά δισκία και 85 μέτρα καλώδιο στην Αργολίδα, ποσότητες κάνναβης 5,4 γραμμαρίων, 4 ναρκωτικά δισκία, ένα τσιγαριλίκι και τρίφτης κάνναβης στην Αρκαδία, μικροποσότητες και τρίφτης κάνναβης στην Κορινθία, μικροποσότητες και 2 τσιγαριλίκια κάνναβης στη Λακωνία, καθώς και ποσότητες κάνναβης 27,1 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης, ένα τσιγαριλίκι κάνναβης και ένα ξύλινο ρόπαλο στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland