«Καμπάνα» 3.000 ευρώ σε ουζερί της Σπάρτης

Για παραβίαση των μέτρων κατά του Covid-19

Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2021 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καμπάνα» 3.000 ευρώ σε ουζερί της Σπάρτης

Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε τη Δευτέρα 21/6 η Αστυνομία σε καφέ – ουζερί της Σπάρτης για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ενώ προχώρησε και σε μια σύλληψη του υπεύθυνου του καταστήματος. Αιτία της τσουχτερής ποινής ήταν η διενέργεια ζωντανού καλλιτεχνικού προγράμματος εντός του καταστήματος. Ακόμα, επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο σε 5 καθήμενους πελάτες και στα 2 μέλη της ορχήστρας που παρουσίαζε  το ζωντανό πρόγραμμα.

Συνολικά, τη Δευτέρα 21/6 σε όλη τη χώρα καταγράφηκαν 19 παραβάσεις και έγιναν 2 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland