Κρητικός: «Δύο χρόνια προχωράμε μαζί»

Δήλωση για τα την επέτειο της εκλογικής νίκης της ΝΔ

Πέμπτη, 08 Ιούλιος 2021 12:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κρητικός: «Δύο χρόνια προχωράμε μαζί»

«Η Νέα Δημοκρατία κλείνει δύο χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας. Δύο χρόνια πυκνά σε πολιτική δράση, με σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις, με οργανωμένη εξωτερική, εθνική πολιτική, με μία ανάσχεση εισβολής από τον Έβρο, με μια διαχείριση πανδημικής κρίσης και με προώθηση μεγάλων έργων υποδομών σε όλη τη χώρα», ανέφερε σε δήλωσή του για τη συμπλήρωση δύο ετών διακυβέρνησης από τη ΝΔ ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, συμπληρώνοντας: «Η Νέα Δημοκρατία κλήθηκε να διαχειριστεί μεγάλες προκλήσεις και κράτησε όρθιο το Κράτος και το Έθνος.

Κράτησε όρθια την ελληνική κοινωνία, στήριξε τους πολίτες, τους εργαζόμενους, την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Ενίσχυσε την ελληνική οικονομία, άλλαξε το μίγμα της φορολόγησης, μειώνοντας δραστικά τους φόρους, δημιουργώντας ευνοϊκό περιβάλλον στην επιχειρηματικότητα και στην ελεύθερη αγορά.

Πραγματοποίησε άλμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση Κράτους – πολίτη, ενώ στο σχεδιασμό της έχει την πλήρη ψηφιακή μετάβαση στη νέα εποχή.

Ο στόχος ήταν εξ αρχής να επανακαθοριστεί και να αποκατασταθεί η σχέση Κράτους – πολίτη, η σχέση της Ελλάδας με την Ευρώπη και τον κόσμο. Και το καταφέραμε.

Οι πολίτες βλέπουν πλέον ένα Κράτος συμπαραστάτη, μία Κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί καθημερινά, που δημιουργεί ευνοϊκότερες συνθήκες και που αποκαθιστά το κύρος της χώρας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα προς μίμηση παγκοσμίως για τη διαχείριση της πανδημίας. Ήταν ένα δείγμα αλλαγής, ένα σήμα ότι πλέον στην Ελλάδα υπάρχει Κυβέρνηση, η οποία ανταποκρίνεται στις πιο δύσκολες συνθήκες, μία Κυβέρνηση ικανή και όχι παρατηρητής, μία Κυβέρνηση με προτάσεις και όχι διαμαρτυρόμενη.

Τα δύο πρώτα χρόνια διακυβέρνησης είναι η αρχή μίας περιόδου μεταρρυθμίσεων, ανάπτυξης και εμπέδωσης μία νέας εποχής για την Ελλάδα.

Μίας νέας εποχής, όπου κάθε νέος και νέα θα μπορεί να δημιουργεί και να αμείβεται καλά, ο τίμιος θα ανταμείβεται και ο ανέντιμος θα αποθαρρύνεται να παραβατεί, μίας νέας εποχής κατά την οποία η οποία θα θέσει την Ελλάδα στην πρωτοπορία των εξελίξεων».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti