Επανεκλογή Αλεξόπουλου στην Κοσμητεία του ΤΟΔΑ

Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 14:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανεκλογή Αλεξόπουλου στην Κοσμητεία του ΤΟΔΑ

Επανεξελέγη Κοσμήτορας για την επόμενη τριετία, με ποσοστό 84,6%, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) Σπάρτης ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος.

Σε ανάρτησή του ο κ. Αλεξόπουλος ανέφερε: «Μετά την επανεκλογή μου ως Κοσμήτορας  για την επόμενη τριετία με ποσοστό 84,6% αισθάνομαι τιμή, βαθιά ικανοποίηση, αλλά και μεγάλη ευθύνη να συνεχίσω και να εξελίξω -με τη βοήθεια όλων των μελών της σχολής- τη δυναμική πορεία που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια».

Με ανακοίνωσή του ο Φοιτητικός Σύλλογος ΤΟΔΑ «θα ήθελε να ευχαριστήσει για την άψογη, μέχρι στιγμής, συνεργασία που είχαμε με την κοσμητεία και να ευχηθεί στον κ. Κοσμήτορα και σε όλους τους υπόλοιπους παράγοντες να συνεχίσουν το ίδιο εργατικοί και φοιτητοκεντρικοί, προσφέροντας για άλλη μια τριετία την αρμονία, την συνεργασία και την ισορροπία στην σχολής μας, όσο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, τόσο και του Τμήματος Φυσικοθεραπείας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti