Εντάσσονται 29 επενδυτικά πρότζεκτ στην ανατολική Πελοπόννησο

Με πρόσθετη χρηματοδότηση που εγκρίθηκε μετά από αίτημα της Αναπτυξιακής Πάρνωνα

Τετάρτη, 28 Ιούλιος 2021 13:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εντάσσονται 29 επενδυτικά πρότζεκτ στην ανατολική Πελοπόννησο

Συμπληρωματική χρηματοδότηση εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER «Ανατολική Πελοπόννησος. Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020 της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ ΑΟΤΑ, ύστερα από τεκμηριωμένο αίτημα της εταιρείας.

Μετά την παραπάνω έγκριση, 29 νέες επενδύσεις συνολικής δημόσιας δαπάνης 3,8 εκατ. ευρώ εντάσσονται στο τοπικό πρόγραμμα, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός των ιδιωτικών επενδύσεων του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, διαμορφώνεται πλέον στα 13.469.964,70 ευρώ δημόσια δαπάνη.

Τις επόμενες ημέρες οι δικαιούχοι των θετικά αξιολογημένων προτάσεων θα ενημερωθούν από τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα σχετικά με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την υπογραφή των συμβάσεων.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης του προγράμματος κ. Σπυρίδων Φλώρος και τα μέλη αυτής εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στις υπηρεσίες του και στον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Οδ. Παπαγιαννίδη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti