Ανήλικοι διαρρήκτες «σήκωσαν» εμπόρευμα από επιχείρηση στον Δ. Σπάρτης

Διαλευκάνθηκε και κλοπή στον Δ. Ευρώτα

Τετάρτη, 28 Ιούλιος 2021 16:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανήλικοι διαρρήκτες «σήκωσαν» εμπόρευμα από επιχείρηση στον Δ. Σπάρτης

Δύο ανήλικοι Ρομά βρίσκονταν πίσω από υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Αμυκλών, που σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής 25 προς Δευτέρα 26 Ιουλίου. Οι νεαροί διέρρηξαν την περίφραξη και στη συνέχεια αφαίρεσαν σίδερα και ανταλλακτικά μηχανήματα, προτού τραπούν σε φυγή. Μετά από έρευνα κι επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Λακωνίας, το απόγευμα της Δευτέρας (26/7) εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών, ενώ ο δεύτερος αναζητείται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Εξιχνίαση κλοπής
στον Δ. Ευρώτα
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, μία  περίπτωση κλοπής σε οικία, που είχε συμβεί στις 25/7/2021 σε περιοχή του Δήμου Ευρώτα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 66χρονου ημεδαπού για κλοπή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti